Anne Sofie Tiedeman og Louise Estrup giver særomvisninger på Karen Blixen Museet.

Anne Sofie Tiedeman og Louise Estrup giver særomvisninger på Karen Blixen Museet. Pressefoto

Tæt på Karen Blixens mod, humor og kærlighed

Tre forårs-omvisninger på Karen Blixen Museet

Man kan i løbet af foråret se frem til tre omvisninger på Karen Blixen Museet på Rungsted Strandvej med temaerne mod, humor og kærlighed.

Det sker i forlængelse af museets nye, permanente udstilling 'Mod, humor og kærlighed - Karen Blixens liv og værk', hvormed har museet åbnet et helt nyt kapitel i præsentationen af Karen Blixen.

Udstillingen er en levende fortælling om den verdensberømte forfatters dramatiske liv og hendes enestående litterære værker.

Kuratorerne Anne Sofie Tiedemann Dal og Louise Estrup vil ifølge en pressemeddelelse under omvisningerne i den nye anmelderroste udstilling fortælle nogle af de mange gode og livskloge historier fra Blixens liv og værk samt om processen og tankerne bag udstillingen. Hver omvisning vil stille skarpt på enten temaet mod, humor eller kærlighed.

Søndag 24. marts er der kl. 14 en særomvisning med overskriften 'Mod, humor og kærlighed' med afsæt i modet i Karen Blixens liv og værk.

Søndag 14. april kl. 14 gælder det humoren i Karen Blixens liv og værk. Museumsinspektør Anne Sofie Tiedemann Dal viser rundt. Søndag 19. maj kl. 14 handler det om kærligheden i Karen Blixens liv og værk. I løbet af sommeren vil der ligeledes være tre omvisninger i udstillingen på engelsk. Datoerne for de engelske omvisninger er søndag 30. juni. kl. 14, søndag 28. juli kl. 14 samt søndag 11. august kl. 14.

jbe

Publiceret 19 March 2019 06:30