Jazz Child alias Anne Sophie Ingendahl bliver husorkester i My Beautiful Gallery

Jazz Child alias Anne Sophie Ingendahl bliver husorkester i My Beautiful Gallery Pressefoto

Lokalt galleri får sig lokalt husorkester

Jazz Child spiller ny fast i galleriet i ventesalen i Rungsted

My Beautiful Gallery på Rungsted Kyst Station har indgået aftale med den lokale jazzsanger Jazz Child og hendes orkester om live musik hver første fredag i måneden i hele 2019. Første arrangement bliver 5. april fra klokken 20.

Aftalen er kommet i stand, fordi det seneste arrangement med Jazz Child ifølge galleriejer Benedicte Tofte Andersen blev en stor succes med over 100 gæster. Desuden har galleriet hyret DJ X-Offender, Michael Alfanso Thompsen, som underholder mellem Jazz Childs optrædener med lounge musik og senere byder på musik med mere gang i.

Dogmejazz og lotteri

Samarbejdet rummer også en videreførelse af galleriets dogme-tanke. Det indebærer, at Anne Sophie Ingendahl - som er Jazz Child - torsdagen før hvert fredagsarrangement udvælger at af kunstværkerne som inspiration. Hun har så 24 timer til at skrive tekst, komponere musik og arrangere det for bandet, så det kan præsenteres til fredagsarrangementet.

Der er fri entré til fredagens jazz, men krukken går rundt til bandet. Og smider man en mønt eller seddel i den, får man også lod i et originalt kunstværk, som der trækkes lod om efter musikken.

Publiceret 03 April 2019 15:00