Søvnvejleder Heidi Jørgensen giver i et foredrag på Hørsholm Bibliotek tirsdag 23. april gode råd til en bedre søvn. Pressefoto

Søvnvejleder Heidi Jørgensen giver i et foredrag på Hørsholm Bibliotek tirsdag 23. april gode råd til en bedre søvn. Pressefoto

Heidi Jørgensen viser vejen til bedre søvn

Foredrag om søvn på Hørsholm Bibliotek

Tirsdag 23. april kl. 18.30-20 kan man blive klogere på, hvordan man opnår en bedre søvn, når søvnvejleder Heidi Jørgensen gæster Hørsholm Bibliotek.

Søvnen er fundamentet for vores helbred og energi, men mange ved for lidt om, hvor vigtig søvnen.

En dårlig søvn kan have stor negativ effekt på det fysiske helbred, humør, hukommelse, koncentration og generelle overskud.

Undersøgelser viser, at det står sløjt til med danskernes søvn. Aldrig har vi sovet så dårligt og så lidt, og flere og flere danskere klager over både søvnmangel og søvnbesvær.

Søvnvejleder og grundlægger af heltgodnat.dk, Heidi Jørgensen, tager i foredraget fat i de mest tankevækkende ting omkring søvn og den seneste forskning på området.

Viden og værktøjer

Foruden at formidle vigtig søvnfaglig viden har hun en række effektive værktøjer til, hvad man selv kan gøre i hverdagen for at sikre sig en god nats søvn.

Billetter koster 40 kr. og kan købes via bibliotekets hjemmeside.

jesl

Publiceret 18 April 2019 15:00