Årets open air-biograf på Kulturdagen er succesfilmen ’Bohemian Rapsody’ om det legendariske band Queen.

Årets open air-biograf på Kulturdagen er succesfilmen ’Bohemian Rapsody’ om det legendariske band Queen. Pressefoto

Kulturdag med rock på Ridebanen

Der bliver bladret i rockhistorien på årets Kulturdag 7. september. Børn To Be Wild leverer rock på de mindstes frekvens, Pink Floyd Project opfører hele ’The Wall’, og Queen-filmen ’Bohemian Rapsody’ kan ses - og høres - under åben himmel

Der bliver rock på Ridebanen, når 'Årets Kulturdag' kan opleves lørdag 7. september fra kl. 11-24 og vil friste flere generationer med klassikere fra rockhistorien.

Det børnevenlige rockorkester Børn To Be Wild, der har specialiseret sig i præsentere landets børn for rockende arvegods fra musikhistorien, indtager om eftermiddagen Store Scene med showet ’Fars Weekend’, der byder på højdepunkter fra en række af de muntre rockshows, Børn To Be Wild har underholdt med de seneste år, fremgår det af en pressemeddelelse fra Kulturhus Trommen.

Det børnevenlige rockorkester Børn To Be Wild har specialiseret sig i præsentere børnene for musikhistoriens rockende arvegods.

Det børnevenlige rockorkester Børn To Be Wild har specialiseret sig i præsentere børnene for musikhistoriens rockende arvegods. Pressefoto

Pink Floyds ’The Wall’

Aftenens store koncert er med Pink Floyd Project, der i år markerer, at det er 40 år siden, Pink Floyd udgav sit udødelige album ’The Wall’.

Albummet med ikoniske numre som ’Another Brick in the Wall, Part 2’, ‘Run Like Hell’ og ‘Comfortably Numb’ er aldrig blevet opført på danske spillesteder som tour eller koncertrække, men det laver Pink Floyd Project om på her i jubilæumsåret med en ambitiøs musikalsk og visuel opsætning, der byder på 11 musikere og masser af lys, laser og video.

Pink Floyd Project, der i år markerer, at det er 40 år siden, Pink Floyd udgav sit udødelige album ’The Wall’, og det sker med et stort sceneshow.

Pink Floyd Project, der i år markerer, at det er 40 år siden, Pink Floyd udgav sit udødelige album ’The Wall’, og det sker med et stort sceneshow. Pressefoto

Bohemian Rapsody

Igen i år kan du komme i open air-biograf på Kulturdagen.

Årets trækplaster på det store hvide lærred på Ridebanen er succesfilmen ’Bohemian Rapsody’ om det legendariske band Queen.

Skuespiller Rami Malek blev belønnet med en Oscar for sin fortolkning af Queen-forsanger Freddy Mercury.

Blandt andet rekonstruerer filmen Queens berømte optræden til Live Aid på Wembley i 1985 med hits som ’Radio Ga Ga’ og ’We Will Rock You’.

Mød foreningerne

Kulturdagen er også en hyldest til Hørsholms mange frivillige foreninger inden for kultur, fritid, sport og humanitært arbejde.

De vil igen i år være repræsenteret med boder og telte, klar med underholdning og masser af information om deres arbejde til interesserede medborgere.

Kulturdagen er finansieret af Hørsholm Kommune og arrangeret af Kulturhus Trommen.

Lokale talenter

Talentfulde elever fra Hørsholm Musikskole optræder først på dagen ved musikskolens stand.

Der vil også være danseshow på plænen, fun jump hele dagen for de mindste og boder med salg af mad og drikkevarer, kaffe og kage, slik, candyfloss, slush ice og popcorn.

Der er gratis adgang hele dagen, oplyses det i pressemeddelelsen fra Kulturhus Trommen.

Publiceret 24 June 2019 10:34