Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena

Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena Pressefoto

Bubber laver sin egen cirkusforestilling

Bubber og Cirkus Arena kommer til Hørsholm 19. juli

Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden, og resultatet kommer til live i manegen fredag 19. juli kl. 17 i det rød gule cirkustelt ved Stadion Allé i Hørsholm.

Cirkusverdenen er ikke uvant for Bubber. I 1990’erne var han konferencier i Cirkus Arena syv år i træk, og i 2019 er han endelig tilbage - ovenikøbet med sin helt egen cirkusforestilling.

”Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften. Med ’Cirkus ifølge Bubber’ har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling. Alle de artister I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag,” fortæller Bubber i en pressemeddelelse fra Cirkus Arena.

Cirkus der samler familien

Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder de sig over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen, der har meldt udsolgt i flere byer.

”Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået for årets forestilling. Jeg er utrolig glad for at have Bubber med på holdet igen, og for de mange talentfulde artister, vi har samlet. De gør det alle sammen helt fantastisk. Det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre, samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter,” siger cirkusdirektør Benny Berdino.

Kapp

Publiceret 14 July 2019 06:00