Henrik Brendstrup kan høres i julekoncerten i Hørsholm Kirke 9. december.

Henrik Brendstrup kan høres i julekoncerten i Hørsholm Kirke 9. december.

Musikforeningen spiller op: Syv klasse-koncerter i den nye sæson

Åbningskoncerten 10. september bliver et genhør med klavertrioen Trio Con Brio

Hørsholm Musikforenings kommende sæson byder på i alt syv koncerter med et righoldigt udvalg af gode danske og udenlandske ensembler og solister.

Åbningskoncerten 10. september bliver med et genhør med klavertrioen Trio con Brio i et afvekslende program, der spænder fra Beethoven over Ravel til Bent Sørensen.

2. oktober præsenteres den spændende unge amerikanske strygekvartet Friction, der både spiller kvartetperler af Haydn og Beethoven og et helt nyt værk af Garth Knox.

Den ungarske pianist Dénes Vàrjon kan høres i et rent Beethovenprogram 6. november.

Formanden klarer julen

Musikforeningens formand Henrik Brendstrup har atter i år fået lov til at stå for julekoncerten. Det er i Hørsholm Kirke 9. december, hvor han kan høres i samspil med mezzosopranen Randi Stene og organisten Erik Hildebrandt.

Tre internationalt efterspurgte solister, violinisten Benjamin Schmid, cellisten Andreas Brantelid og pianisten Christian Ihle Hadland, kan høres i intimt kammermusikalsk sammenspil 7. februar, hvor de spiller Schuberts to vidunderlige trioer.

Helene Blum og Harald Haugaard Band er et af de mest efterspurgte ensembler blandt de mange unge nyfortolkere af den danske folkemusik. De gæster Hørsholm Musikforening 17. marts.

Slutter med strygekvartet

Sæsonen sluttes af 20. april med den talentfulde strygekvartet Nightingale String Quartet med bl.a. Mendelssohn og Langgaard på programmet.

Folderen med programmet er fremlagt i Trommen, og programmet kan ses på musikforeningens hjemmeside.

jesl

Publiceret 03 August 2019 09:00