Fredag kl. 22 spiller de lokale og meget kendte Hotshot med Casper T og Martin til Karlebo Sommerfest. Pressefoto

Fredag kl. 22 spiller de lokale og meget kendte Hotshot med Casper T og Martin til Karlebo Sommerfest. Pressefoto

Sommerfest med 14 timers gratis livemusik

Fredag 9. og lørdag 10. august er der sommerfest ved Karlebo Stadion

Karlebo Sommerfest bliver i år en musikfest, der kører over to dage med over 14 timers livemusik fredag 9. august og lørdag 10. august på festpladsen ved Karlebo Stadion.

Fredag aften begynder med åbningstale af sognepræst Kirsten Johansen kl. 18.55, hvorefter der er stort reklamebanko med mange præmier.

Kl. 22 spiller de lokale og meget kendte Hotshot med Casper T og Martin. Hotshot har et bredt repertoire, der altid skaber feststemning og liv på dansegulvet, lover arrangørerne i en pressemeddelelse.

Satser på musikken

"Vi har i den grad satset på livemusik til årets brag af en Karlebo Sommerfest. Det bliver til mange timer med fest på pladsen, og vi glæder os til at byde de glade festgæster velkommen med gratis adgang og en festplads, der altid syder af landsbyhygge, sport og fællesskab," siger formand for Karlebo Idrætsforening Henrik Greiffenberg i pressemeddelelsen.

Så samtidig er Karlebo Sommerfest med en historie tilbage til 1933 det samme som altid med fodbold, kræmmermarked, madtelt og og ølbar.

Den lokale troubadour Tony Eichen går på scenen lørdag kl. 16. Pressefoto

Den lokale troubadour Tony Eichen går på scenen lørdag kl. 16. Pressefoto

Lørdag begynder med fællessang kl. 12.45 og derefter går det slag i slag med livemusik fra scenen.

Kl. 13.15 kommer den lokale troubadour Tony Eichen med et stort repertoire af egne kompositioner og især kendte 70'er- og 80'er numre. Kl. 16 spiller Frederik Liberti, og klo. 19 går Casper T på scenen og spiller frem til kl. 21, hvor der er Thomas Helmig Jam på programmet.

jesl

Publiceret 04 August 2019 09:00