Grønlænderrul viser Marie Louise fra Rungsted Kajakklub lørdag eftermiddag.

Grønlænderrul viser Marie Louise fra Rungsted Kajakklub lørdag eftermiddag. Pressefoto

Så vender vi kajakken…

Mød Rungsted Kajakklub ved havnefestivalen på lørdag 24. august

Har du lyst til at prøve en tur i en kajak? Eller vil du se en grønlændervending?

Begge dele er muligt under Rungsted Havnefestival, hvor Rungsted Kajakklub dukker op flere steder på Havnen i løbet af lørdag 24. august.

Fra kl. 10.20 til 15.30 er en kajak hevet på land på Promenaden ved Havnekontoret, så du kan kigge nærmere på den og få en snak med medlemmer af kajakklubben.

"Har du lyst til selv at prøve en kajak, står erfarne instruktører klar ved ophalerstedet ved sydstranden. Under trygge forhold kan du få en kort tur i havnebassinet," fortæller Jan Clausen fra kajakklubben, der har 300 medlemmer.

Vil du se endnu flere kajakker er der samtidig åbent hus i kajakklubben i den røde bygning mellem Sydstranden og Strandvejen over for Rungstedgaard.

Marie Louises grønlænderrul

Ét af de 300 medlemmer, Marie Louise, giver fra klokken 15.45 til 16 opvisning i havnebassinet ved ophalerstedet ved Sydstranden i grønlænderrul i kajak.

Kajak i solnedgang - Rungsted Kajakklub har mange forskellige ting på repertoiret.

Kajak i solnedgang - Rungsted Kajakklub har mange forskellige ting på repertoiret. Pressefoto

Der er kun to krav til at blive medlem: Du skal være fyldt 15 år og kunne svømme, så lærer du resten.

"Udover roningen har vi en række andre aktiviteter, som fx introduktionskurser, videregående kajakuddannelse, tekniktræning, klubaftener med kajakrelaterede temaer, svømmehalsaftener og yoga samt en del sociale arrangementer som fx klubfester, fællesspisning og vintervandreture," fortæller Jan Clausen.

Publiceret 22 August 2019 07:00