Carsten Dahl improviserer i en dialogisk koncert i My Beautiful Gallery på lørdag 31. august. Pressefoto

Carsten Dahl improviserer i en dialogisk koncert i My Beautiful Gallery på lørdag 31. august. Pressefoto

Carsten Dahl improviserer i galleriet

Vil lørdag 31. august ved flygelet i My Beautiful Gallery komponere øjeblikkets musik

Lørdag 31. august kl. 20 optræder Carsten Dahl i My Beautiful Gallery, Rungsted Kyst Station Øst, med en dialogisk improvisationskoncert.

Her vil han fra flygelet komponere øjeblikkets musik og i en åben samtale med aftenens gæster dele sin stærkt personlige fortælling og inspirerende tanker om kunsten - i musikken såvel som maleriet.

"Vi er utrolig glade for at kunne præsentere en kunstner af Carsten Dals klasse til en intimkoncert i vores galleri. Jeg glæder mig selv virkelig meget til den helt usædvanligt spændende oplevelse," siger galleristen Benedicte Toft Andersen i en pressemeddelelse.

Spillede på chatol

For Carsten Dahl har musik været selve livet lige fra barnsben. Som lille dreng efterlignede han musikken fra sin fars klassiske LP-samling ved at spille på et chatol i stuen, som om det var et piano. Men det var trommesættet, som fangede hans interesse på kostskolen, og allerede fra 12-års alderen blev han efterspurgt som studiemusiker til pladeudgivelser. Som 19-årig, på Rytmisk Konservatorium i København, fokuserede han igen helt på pianoet.

For Carsten Dahl har musik været selve livet lige fra barnsben. Pressefoto

For Carsten Dahl har musik været selve livet lige fra barnsben. Pressefoto

Det frie innovative spil, som er Carsten Dahls signatur, blev grundlagt tilbage i 90'erne i gruppen Embla.

I Danmark har han samarbejdet med bl.a. Thomas Blachman, Lennart Ginman, Mads Vinding, Alex Riel, Palle Mikkelborg, Michala Petri og mange andre legendariske musikere. Dertil kommer utallige koncerter med store kunstnere i udlandet og en lang række priser.

Billetter på http://www.billetfix.dk

jesl

Publiceret 29 August 2019 06:00