Martin Bonde Mogensen, opvokset i Hørsholm, har sammen med sin kone skrevet selvhjælpsbogen 'Ayurveda - opskriften til et liv i balance' ved hjælp af det 5000 år gamle indiske sundhedssystem.

Martin Bonde Mogensen, opvokset i Hørsholm, har sammen med sin kone skrevet selvhjælpsbogen 'Ayurveda - opskriften til et liv i balance' ved hjælp af det 5000 år gamle indiske sundhedssystem. Pressefoto

Martin giver opskriften til et liv i balance i ny bog

Tidligere Hørsholmborger lever efter det 5.000 år gamle indiske sundhedssystem 'Ayurveda'

Martin Bonde Mogensen, tidligere Hørsholm, er aktuel med en selvhjælpsbog om Ayurveda, et 5000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer sindet og kroppen.

Ayurveda betyder 'livets videnskab' og i bogen "Ayurveda - opskriften til et liv i balance" guider han læseren til at finde sin præcise menneske- og kropstype (vata, pitta og kapha) og dermed vejen til at nære kroppen bedst muligt både fysisk, psykisk og åndeligt via kost, urtetilskud og meditation.

Målet er at opnå et liv med balance uden den ene slankekur efter den anden.

Veganske opskrifter

Bogen har Martin Bonde Mogensen skrevet med sin kone Zennie, og den indeholder også sunde og lækre veganske opskrifter til morgen, middag og aften samt tips og tricks til at snige 'livets videnskab' (ayurvedaen) ind i en nordisk hverdag uden af skulle vende op og ned på sit liv.

Forsiden af bogen

Forsiden af bogen "Ayurveda - opskriften på et liv i balance" Pressefoto

Parret har selv levet efter denne livsstil i 10 år og giver i bogen de 10 vigtigste ayurvediske leveregler.

Bogen er udkommet på forlaget People's Press.

mt

Publiceret 07 September 2019 07:00