Dette var et af værkerne til sidste års Hørsholm-udstilling. Pressefoto

Dette var et af værkerne til sidste års Hørsholm-udstilling. Pressefoto

Kunstværker søges til 'borgernes udstilling 2019'

39. gang for den ucensurerede Hørsholm-udstillingen i Kultur Trommen

Hørsholm Bibliotek inviterer alle borgere i Hørsholm Kommune til at udstille deres kunstneriske værker på Hørsholm-udstillingen i Kulturhus Trommen i november måned 2019.

"I år er det 39. gang at kreative borgere har mulighed for at udstille deres kunstværker på den store ucensurerede udstilling i udstillingsområdet på Kulturhus Trommens første sal. De udstillede værker kan opleves fra 1. til 30. november 2019," skriver Hørsholm Bibliotek i en pressemeddelelse.

Borgernes udstilling er en ucensureret udstilling, hvor den enkelte kunstner deltager med et kunstværk, og det eneste kriterie for at deltage er, at man er bosiddende i Hørsholm Kommune. Det udstillede værk kan omfatte forskellige kunstneriske udtryksformer, for eksempel maleri, akvarel, tegning, grafik, billedvævning, skulptur, fotografi og keramik.

Har du lyst til at deltage i udstillingen, skal du blot udfylde en tilmeldingsblanket. Den kan du få på en af følgende måder på www.biblioteket.horsholm.dk. Sidste frist for tilmelding til udstillingen er lørdag 5. oktober 2019.

Publiceret 08 September 2019 06:30