Lørdag 21. september holder Alzheimerforeningen landsindsamling og opfordrer flere til at bruge et par timer i den gode sags tjeneste. Pressefoto

Lørdag 21. september holder Alzheimerforeningen landsindsamling og opfordrer flere til at bruge et par timer i den gode sags tjeneste. Pressefoto

Husk mig:

Alzheimerforeningen søger flere indsamlere

Når et menneske får demens, bliver hele familien ramt, siger Alzheimersforeningens direktør

Under overskriften 'Husk mig' går hundredvis af mennesker på gaden lørdag 21. september til Alzheimerforeningens landsindsamling for at samle ind til fordel for de omkring 89.000 mennesker, der lever med en alvorlig demenssygdom og de ca. 400.000 pårørende, der står lige ved siden af.

Men Alzheimerforeningen kan bruge flere indsamlere - også i Hørsholm - og opfordrer lokale borgere til at melde sig på www.huskedagen.dk og bruge et par timer i den gode sags tjeneste.

"Når et menneske får demens, bliver hele familien ramt. Mange oplever, at hverdagen splintres i tusinde stykker, når man ser sin nærmeste langsomt forsvinde ind i glemslen. Men det er muligt at leve et godt liv med demens - det kræver blot den rette støtte og forståelse. Med pengene fra landsindsamlingen er vi med til at sikre, at mennesker med demens og deres pårørende får støtte og rådgivning i hverdagen. Og med støtte til forskningen kan vi holde liv i håbet om at finde en kur, siger direktør i Alzheimerforeningen, Nis Peter Nissen i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 15 September 2019 06:00