80-årige Dario Campeotto er på efterårsturné, hvor han fortæller om sine 60 år i showbizz og byder på udvalgte sange. Pressefoto

80-årige Dario Campeotto er på efterårsturné, hvor han fortæller om sine 60 år i showbizz og byder på udvalgte sange. Pressefoto

Dario synger og taler om et langt showbiz-liv

Musikalsk foredrag med sanger og skuespiller Dario Campeotto

Sanger og skuespiller Dario Campeotto fejrer i år sit 60 års-jubilæum med en musikalsk foredragsturné, som bringer ham til Trommen lørdag 26. oktober kl. 15.

Dario Campeotto, der i år er fyldt 80 år, akkompagneres af pianist Mickey Pless, der blandt andet er kapelmester i Nykøbing F. Revyen.

Publikum kan opleve entertaineren helt tæt på og få hele historien om Dario Campeotto, når han fortæller anekdoter fra et langt liv i showbiz og giver masser af sang-eksempler undervejs.

Alle sangperler

Det hele begyndte i 1959, da Dario Campeotto var solist hos Otto Francker og hans kvintet på Restaurant Scandia på Rådhuspladsen. Her sang Dario om aftenen, mens han om dagen passede sit job som korassistent på Det Kgl. Teater.

I det musikalske foredragsshow venter sange fra både musicals og operetter, revy - og et Tommy Seebach-nummer som en hyldest til Darios afdøde ven.

Programmet tæller også sang-perler som 'O Sole Mio', 'I Danmark er jeg født' og 'Angelique', som han vandt med i Dansk Melodi Grand Prix 1961.

jesl

Publiceret 22 October 2019 06:00