Den amerikanske singer-songwriter Martin Sexton besøger Hørsholm 11. november med sit niende studiealbum i bagagen. Pressefoto

Den amerikanske singer-songwriter Martin Sexton besøger Hørsholm 11. november med sit niende studiealbum i bagagen. Pressefoto

Smørstemmen Martin Sexton i intime rammer

Den amerikanske singer-songwriter spiller live i Trommen på mandag

Trods stor anerkendelse i hjemlandet USA er singer-songwriteren Martin Sexton stadig et ubeskrevet blad i Skandinavien.

Det er Trommen med til at lave om på, når Sexton spiller i kulturhuset mandag 11. november kl. 20 som led i en længere turné, der introducerer Martin Sexton og hans niende studiealbum 'Mixtape of The Open' i Skandinavien.

"Outstanding taste in songwriting as well as a soul-marinated voice," har musikmagasinet Rolling Stones skrevet om Sexton, der med sine liveshows, ærlige tekster og store smørstemme har inspireret flere moderne amerikanske stjerner, skriver Trommen i en pressemeddelelse.

John Mayers yndling

Blandt andet har John Mayer udnævnt Martin Sexton til en af sine yndlingskunstnere og inviteret ham på scenen til en af sine koncerter.

Når Sexton besøger Trommen, står han på scenen i intime rammer, der tillader publikum at komme helt tæt på den amerikanske musiker.

Billetter 15 kr. på trommen.billetten.dk eller i Trommens foyerbar.

jesl

Publiceret 08 November 2019 10:40