Bo Tao Michaëlis, mag.art. i litteraturvidenskab, anmelder og forfatter, holder 'Kend din klassiker'-foredrag om Knut Hamsun.

Bo Tao Michaëlis, mag.art. i litteraturvidenskab, anmelder og forfatter, holder 'Kend din klassiker'-foredrag om Knut Hamsun. Pressefoto

Kend din klassiker-foredrag:

Zoom på Knut Hamsuns sult

Litteraturanmelder Bo Tao Michaëlis fortæller på Hørsholm Bibliotek om den norske forfatter

Kom med, når forfatter og litteraturanmelder Bo Tao Michaëlis folder et af nordisk litteraturhistories hovedværker ud på Hørsholm Bibliotek.

På tirsdag 19. november kl. 17 introducerer han publikum til et af de helt store værker inden for nordisk litteratur og en af forfatteren Knut Hamsuns nok mest kendte romaner: "Sult" fra 1890.

Foredraget vil give en kort introduktion til forfatteren, som bl.a. opnåede nobelprisen i 1920, og forfatterskabet generelt, hvorefter der vil blive zoomet ind på det blot cirka 200 sider lange og delvist selvbiografiske værk.

Debutroman

'Sult’ er Hamsuns debutroman og bliver i dag anset for at være et af de vægtigste værker i både norsk litteratur samt skandinavisk litteratur om den unge digter, der lever i fattigdom og sult i Kristiania.

Arrangementet er en del af foredragsrækken ”Kend dine klassikere”. Billetter købes via bibliotekets hjemmeside. Pris: 40 kr plus gebyr.

Publiceret 17 November 2019 06:00