Marie Carmen Koppel byder for 10. år i træk på amerikanske carrolls og andre juleklassikere i Hørsholm Kirke. Pressefoto

Marie Carmen Koppel byder for 10. år i træk på amerikanske carrolls og andre juleklassikere i Hørsholm Kirke. Pressefoto

Hørsholm-tradition:

Marie Carmen Koppel synger julen ind

Udsender nyt julealbum op til koncerten i Hørsholm søndag 15. december

Gospel- og souldivaen Marie Carmen Koppel giver søndag 15. december kl. 19 for 10. år i træk julekoncert i Hørsholm Kirke, hvor hun har opbygget et stort og trofast koncertpublikum til sine julekoncerter.

Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel på saxofon og hendes faste pianist gennem 27 år Steen Rasmussen.

Carrolls og klassikere

Marie Carmen Koppel har turneret Danmark tyndt på en omfattende juleturné de sidste 20 år, hvor hun synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere fra blandt andet hendes første julealbum 'A merry little christmas' fra 2010.

I år har Marie Carmen valgt at udgive endnu et julealbum med titlen 'When you wish upon a star' - et nummer, hun også fortolker på albummet, hvor man også finder juleklassikere som bl.a. 'Silent Night', 'Dejlig er jorden' og 'Let it snow'.

Julen betyder noget ganske særlig for Marie Carmen Koppel. Den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn.

Gang i billetsalget

Marie Carmen Koppel synger sig igennem intense store ballader som den gospelagtige 'Nativity Carol', den smukke og nærværende fortælling på 'Christmas time is here' samt den jazzede svingende og legende 'Winter Wonderland'. Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati.

Billetsalget til årets koncert er gået stærk og der er i skrivende stund under hundrede billetter tilbage, lyder budskabet fra foreningen Kulturforsyningen, der er arrangør af julekoncerten.

"Man skal ikke vente for længe med at købe billet, hvis man vil opleve koncerten. Det bliver i år ikke muligt med en ekstra-koncert, som der ellers har været tradition for - dertil er dette års juleturné for stram med hele 22 koncerter landet over," udtaler Jerry Ritz fra foreningen i en pressemeddelelse.

Billetter købes på www.billetlugen.dk

jesl

Publiceret 01 December 2019 09:00