Sådan så Investorgruppens projekt Queens med 32 luksusboliger og biograf på hjørnet af Usserød Kongevej og Hørsholm Allé. Arkivfoto

Sådan så Investorgruppens projekt Queens med 32 luksusboliger og biograf på hjørnet af Usserød Kongevej og Hørsholm Allé. Arkivfoto

DEBAT:

Biograf - et tabuord

Af Jørgen Holck, formand for Hørsholm Bios Støtteforening, Ahornvej 34, Hørsholm:
Tak til Annette Weber og Kirsten Hink, der tør bryde flere års tabu: Ordet BIOGRAF, som man hiditl kun har hvisket lavmælt til sine nærmeste eller til fremmede, som man turde stole på.
Det store forkromede bolig- og biografprojekt ved Hørsholm Allé er forlist som det sunkne Atlantis, og politikerne er tavse som havets fisk.
Efter at have kæmpe for en biograf i Hørsholm i 25 år, først som medstifter af Støtteforeningen og siden som formand, har jeg tvivlet på, om vi nogensinde kunne få en borgmester, der kæmpede 100 procent for sagen - ikke halvhjertet og med snesevis af forbehold.
Nu har tredje mand på planken chancen for at realisere et biografprojekt. Lad os se om Morten Slotved kan stå distancen og undgå det våde element.
Der er stadig muligheder, dog ikke de forslag, som Kirsten Hink er fremme med. Mulighederne er ikke legio, som hun mener. Støtteforeningen har vendt alle sten, tør jeg godt sige, også Rungsted Havn, hvor vi undersøgte muligheden for permanent fortøjning af et biografskib ved den nordlige mole. Alle tiders idé, ikke sandt?
Jeg opfordrer alle Hørsholmborgerne, der vil have biografen tilbage til at drukne politikerne i email, sms'er 'and God knows what' op til kommunalvalget den 19. november. Ordet BIOGRAF skal ikke forblive et tabuord.

Publiceret 09 January 2013 06:45