DEBAT:

Nu stopper det!

Af Anders Vestergaard, medlem af Kommunalbestyrelsen for Liberal Alliance
Jeg har læst artiklen i Ugebladet om episoden på Kokkedal Station nytårsaften ved 21-tiden, hvor en flok unge skød raketter ind i de mennesker, der stod og ventede på stationen og har også talt med et af vidnerne til denne fuldstændig vanvittige opførsel.

Længe inden jeg flyttede til Hørsholm var det kendt, at Kokkedal og Nivå stationer var nogle man skulle holde sig fra efter mørkets frembrud. Et venteværelset uden bænke og ekspedition i en luge til 7/11 bekræfter desværre de lovløse tilstande, der hersker på Kokkedal station efter mørkets frembrud.

At man ikke kan stå og vente på toget en aften ved 21-tiden uden at blive udsat for vold er ikke i orden og der skal ske noget nu.

Som medlem af kommunalbestyrelsen er det mit ansvar at agere og jeg vil derfor bringe sagen op for mine kolleger i Kommunalbestyrelsen, så der kan findes en løsning og alle kan føle sig trygge i vores kommune.

En hurtig brainstorm har sat tanker i gang om vagtværn, videoovervågning, SSP og andet, men det er naturligvis noget, vi må diskutere i Kommunalbestyrelsen.

Som jeg tidligere har skrevet går jeg ind for flere p-pladser ved stationerne, men min absolutte førsteprioritet er, at det er trygt, at færdes i vores by og også på vores stationer.

Godt - og trygt – nytår!Hvad mener du? Deltag i debatten på Ugebladets facebook-side.

Publiceret 03 January 2017 20:00