Oluf Bang Ravn, Venstre-kandidat.

Oluf Bang Ravn, Venstre-kandidat.

DEBAT:

Plads til forbedringer

Af Oluf Berg Ravn, kandidat for Venstre i Hørsholm, Sdr. Jagtvej 41, Hørsholm:
Marie Fridorf har i et glimrende indlæg beskrevet de dårlige forhold der hersker indenfor børne- og skoleområdet i Hørsholm Kommune. Der kan man virkelig tale om, at der er plads til forbedringer. Derfor vil vi i Venstre sikre, at der tilføres flere resourser til området.
Vi vil selvfølgelig samtidig finde de nødvendige midler til finansieringen, og Marie Fridorf har i sit indlæg peget på det rigtige middel nemlig effektiviseringer. Borgmesteren har i sit svar til Marie henvist til de mange effektiviseringer der er foretaget i de seneste år. Ved gennemgang af disse effektiviseringer, der er foretaget siden 2014 beløber det sig til mindre end 1 procent af det samlede budget. I regionerne har man hvert effektivisering på 2 procent, og hvis jeg ser på den private sektor taler man om langt højere produktivitetsforbedringer.
Så jeg er ikke imponeret, men må fastholde at der er PLADS TIL FORBEDRINGER.
Borgmesteren anfører samtidig, at Hørsholm ligger på førstepladsen blandt alle kommuner. Det er bestemt super godt, og jeg vil derfor sende en stor buket roser til lærerne, der på trods af de forhold de er blevet har opnået en sådan flot placering.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 01 September 2017 07:00