Louise Zabel, SF-kandidat.

Louise Zabel, SF-kandidat.

DEBAT:

SF mod unødvendige besparelser i opgangstider

Af Louise Zabel, spidskandidat for SF i Hørsholm, Bloustrødvej 23B, Hørsholm:
Opgangstider betyder ikke opgangstider for alle. Med øgede skatteindtægter på 130 mio burde Hørsholm rette op på de sociale områder, hvor kommunen har bundplaceringer på landsplan.
Frem for bevidstløse automatbesparelser burde de øgede indtægter bruges til at rette op på det beskæmmende underskud i social solidaritet, som kommunen udviser ved i årene 2009—2016 at have sparet mest i hele landet på ældrepleje og plejehjem for de ældste borgere. Eller ved at have den laveste normering i børnehaver i forhold til landsgennemsnittet.
Det lover man ganske vist at råde bod på nu. Men dels lover udvalgsformanden ikke, at det bliver med uddannet personale, dels bliver der samtidig sparet på andre børne- og ungeområder som svømmeundervisning og musikskoler. For det har udvalgsformanden da selv som barn haft forældre, der kunne betale for ham, siger han.
Så nu skal der svømmes på gymnastiksalens gulv og spilles på grydelåg hjemme i køkkenet. I SF vil vi ganske enkelt ikke finde os i sådanne unødvendige nedskæringer bare for at tækkes det usolidariske mantra, 'at pengene ligger bedst i borgernes lommer'.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 01 September 2017 15:00