Per Støvring Sørensen, kandidat for Venstre.

Per Støvring Sørensen, kandidat for Venstre.

DEBAT:

Naturligvis skal Ulvemosehuset bevares

Af Per Støvring Sørensen (V), kandidat for Venstre, Valdemarsvej 17, Rungsted Kyst:

Det politiske initiativ “Velfærd frem for Mursten” har allerede barslet med flere underlige forslag. Nu kommer det frem, at man ønsker at nedlægge Ulvemosehuset i sine eksisterende rammer for at bygge en ny superinstitution bag ved Rungsted Skole.
Hvorfor nu det? Der er mange ting, der taler imod dette. Ulvemosehuset er et fantastisk sted for vores børn at være.
Det er netop de lidt skæve rammer, der er med til, at Ulvemosehuset er en af de mest søgte institutioner i Hørsholm. At det samtidigt er en mindre institution i forhold til antal børn, gør at børn, ansatte og forældre kommer meget tæt på hinanden. Vores familie har haft glæden af at være 'kunder' i Ulvemosehuset med alle vores børn, fra vuggestue til skoleklar. Der er ingen tvivl om, at netop Ulvemosehuset har været med til at give dem alletiders fundament for deres videre fremfærd.
Og hvad med planerne om bygning af en ny institution? Hvorfor ønsker man at minimere et vidunderligt grønt areal bagved Rungsted Skole? Hvordan skal de op til 160 børn og deres forældre komme til og fra? Lytter man slet ikke til de saglige protester, der kommer fra bestyrelserne både på Rungsted Skole og Ulvemosehuset?
Uagtet hvad der påstås fra den nuværende politiske top, er dette alene en spareøvelse. Velfærd, trivsel og miljø er vist smuttet i planerne.
Så bliv med at lade protesterne flyde ind, og hvis I føler, at I taler for døve øren, husk der er valg til Kommunalbestyrelsen 21. november. Her vil I have mulighed for at gøre jeres indflydelse gældende.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side.

Publiceret 21 September 2017 06:00