Liberal Alliances Stine Darmer og Anders Vestergaard.

Liberal Alliances Stine Darmer og Anders Vestergaard.

DEBAT:

LA ønsker stadig frihed til forskellighed

Af Anders Vestergaard (LA) og Stine Darmer, medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse:
Fra flere af vores politiske kollegaer beskyldes Liberal Alliance for politisk at benytte den aktuelle debat om en fusion af Ulvemosehuset med Rungsted Skole til det kommende kommunalvalg – ja, vi beskyldes sågar for at 'udnytte forældregruppen', som Lars Bjørck Olsen (K) proklamerede i et indlæg.

Her må vi beklageligvis skuffe. Det er og har altid været Liberal Alliances holdning, at Hørsholm skal tilbyde diversitet indenfor dagsinstitutionsområdet.
Denne holdning fremførte vi ligeledes i Ugebladet den 10. maj 2017, hvor vi skrev:
”I Liberal Alliance ønsker vi at tiltrække børnefamilier til Hørsholm og sørge for, at de eksisterende børnefamilier finder Hørsholm så attraktiv, at de bliver boende i kommunen.
Ønsker man som forældre at ens barn går i dagpleje, en mindre kommunal institution, en selvejende institution eller en privat institution, så må vi politikere skabe rammerne for at udbuddet kan indfri forældrenes efterspørgsel.”
Indlæggets fulde ordlyd kan fortsat findes på Ugebladets hjemmeside.
Vores holdning er derfor ikke ændret i forbindelse med den nuværende situation opstået omkring Ulvemosehuset, men er blot en del af Liberal Alliances politik, nemlig at sikre frihed til forskellighed.

Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 29 September 2017 14:30