Det er ikke meget lys de arkitekttegnede lamper på stien mellem Hørsholm Idrætspark og Kokkedal Allé giver, mener Gorm Skånstrøm. Privatfoto

Det har været meget lys over land i de arkitekttegnede lamper på stien mellem Hørsholm Idrætspark og Kokkedal Allé, men nu er der skiftet til LED og med højere lysstyrke, oplyser Anne Ehrenreich og Fritz Reuther fra Venstre. Privatfoto

DEBAT: Nu er der mere lys på stien til Idrætsparken

Af Anne Ehrenreich og Fritz Reuther (V), medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Vi er glade for at meddele Gorm Skånstrøm og andre interesserede borgere, at Hørsholm Kommune - for at imødekomme ønsket om mere lys på stien til Idrætsparken - netop har udskiftet til LED i Bysted-pullerterne på strækningen.

LED-lyskilden er på 24W, og der ydes 700 lumen ud af armaturet. Ved den tidligere lyskilde blev der kun ydet 400 lumen. Dertil giver LED lyset et mere hvidt lys. Det nye lys er altså kraftigere end det gamle.

Vi håber, det hjælper.

Da stien går gennem fredet område, må belysningsanlæg kun opstilles med fredningsmyndighedernes godkendelse. Såfremt det viser sig nødvendigt at etablere et andet belysningsanlæg på strækningen, vil det kræve ny godkendelse.

Vi håber, at de stærkere pærer hjælper. Såfremt det ikke er tilfældet, vil vi gerne kigge på det igen. Det skal være trygt at færdes også på stierne i Hørsholm Kommune.

Publiceret 11 January 2019 13:00