Skolestien har ikke fået bedre belysning og kan meget svagt anes som en grå stribe i billedet, mens det skarpe lys i horisonten er fra Hørsholm Idrætspark.

Skolestien har ikke fået bedre belysning og kan meget svagt anes som en grå stribe i billedet, mens det skarpe lys i horisonten er fra Hørsholm Idrætspark. Foto: Ole John

DEBAT: Kan ikke se mere lys på skolesti

Af Ole John, Louiselund 10 st. lejl. 2, Hørsholm:

Som nabo til både skolestien og Idrætsparken har jeg meget svært ved at se, at der skulle være kommet mere lys på skolestien.

Jeg synes, at det er en skændsel, at der er skruet så meget ned på belysningen, at man dårligt kan se vandpytter, hundehømhømmer, glasskår eller andre cyklende og gående.

Det er især utrygt for børn at færdes på skolestien med den utilstrækkelige belysning. Udskiftningen af LED pærer fra styrke 400 lumen til 700 lumen er muligvis endnu ikke foretaget på hele strækningen, eller også skyldes det, at jeg flere aftener om ugen blændes af de mange lysmaster i Idrætsparken, der ofte er tændt i tidsrummet fra kl. 16 og nogle gange gerne frem til kl. 23.30.

Jeg er usikker på, hvor meget dette koster og om udgiften til dette afholdes af Idrætsparken og om kommunen i givet fald har været i dialog med denne om at reducere udgiften til belysningen af boldbanerne i om aftenen i vinterperioden.

Publiceret 29 January 2019 10:05