Brita Bastogi, Hørsholm.

Brita Bastogi, Hørsholm.

DEBAT: Aldersdiskriminering for dem uden computer

Af Brita Bastogi, Breelteparken 203, Hørsholm:

Den 18. marts indbyder Hørsholm Kommune os ældre til at deltage i et borgermøde om Hørsholms ældrepolitik.

MEN, det er kun de ældre, der er aktive på nettet, der kan få lov til at deltage, for det er den eneste måde at tilmelde sig på. Intet telefonnummer.

Mine aldersfæller - uden computer - siger, jamen, det er jo tydeligt, de ikke vil have os med - eller måske vil de kun have os med, hvis de kan registrere os. Så paranoid har jeg ikke lyst til at være, men min forundring og forargelse er da lige så stor som deres.

Heller ikke aktiviteterne på biblioteket, kan man få lov til at deltage i, hvis man ikke tilmelder sig per computer. Man kan ikke ringe, man kan ikke gå hen og tilmelde sig, når man alligevel er på biblioteket eller oppe i centeret.

Så det ville da være en vældig god ide, hvis Ældresagen, som de fleste af os jo er medlem af, også begyndte at interessere sig for de ældre uden computer.

Når kommunen ikke kan finde ud af, at de hele tiden laver forordninger, der afskærer ældre i at kunne deltage i dit og dat - SELV PÅ BIBLIOTEKET - og til borgermøder - så er det da på høje tid at Ældresagen interesserer sig for det.

Publiceret 13 March 2019 14:45