Ugebladet har tirsdag været forbi omtalte kryds - Kystbanevej og Bolbrovej - men der må allerede været rettet op på de lavthængende valgplakater, for vi kunne ikke finde nogen i jordhøjde eller der skyggede for udsynet.

Ugebladet har tirsdag været forbi omtalte kryds - Kystbanevej og Bolbrovej - men der må allerede været rettet op på de lavthængende valgplakater, for vi kunne ikke finde nogen i jordhøjde eller der skyggede for udsynet. Foto: Morten Timm

DEBAT:

Kære politikere, få nu styr på jeres plakater

Af Johanne Brøsted, Ådalsparkvej 45, 1. mf., Hørsholm:

Vi er nu i fuld galop imod to gange valg, og lørdag iklædtes de fleste af byens lygtepæle med valgplakater.

Som sædvanlig er der rigtigt mange, der ikke kan finde ud af at følge én af de basale regler omkring plakatophænget, nemlig højden. Plakaterne må ikke hænge lavere end 2,30 m over cykelsti/fortov. Alligevel kan man alt for mange steder se dem nede i knæhøjde.

Det er i sig selv ikke noget der rører mig synderligt, bortset fra én ting: rigtigt mange steder forhindrer de udsyn, når man skal færdes i trafikken. Et særligt 'kriminelt' sted er hvor Kystbanevej munder ud i Bolbrovej - det er mere eller mindre umuligt at se trafikken der kommer fra vest, når man skal ud, fordi der er en 4-5 plakater på lygtepælen, hvoraf 2-3 hænger for lavt. Den nederste er nede i jordhøjde.

Kære politikere, vær søde at få styr på jeres plakater. Og overvej om det overhovedet har sin plads i disse miljø-tider at forbruge pap på den måde... (Nævner ikke mængden af glittet papir der har fundet vej i min post-kasse, upåagtet, at jeg har frabedt mig reklamer....)

Publiceret 14 May 2019 17:00