Otto B. Christiansen stiller op til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.

Otto B. Christiansen stiller op til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Foto: Fred Jacobsen

DEBAT:

Nu skal vi indbruddene til livs

Af Otto B. Christiansen (K), folketingskandidat:

Alt for mange borgere her i Hørsholm oplever indbrud. Derfor er jeg glad for, at vi i Det Konservative Folkeparti nu kommer med et indbrudsudspil. For vi skal indbrudsepidemien til livs i vores område.

Indbrud er en utrolig voldsom oplevelse. For det er ikke blot tyveri af ens ejendele. Det er en krænkelse af det mest personlige rum, der findes – hjemmet. Når tyvene ødelægger en lås eller et vindue, ødelægger de også en del af den tryghed, man skal have i sit hjem.

Her i Hørsholm er det et stort problem. Fra 2011-2018 er 2350 indbrud anmeldt, men kun 2% af dem er blevet opklaret. Det er alt for få.

I vores indbrudsudspil vil vi tilføre 100 nye politiårsværk til den særlige indbrudsindsats. Det er der brug for. Politiet har været spændt hårdt for grundet terrortruslen og bandekrigen. Det er gået ud over andre opgaver. Derfor skal der flere betjente til. Forhåbentligt kan vi få overbevist de andre partier om det efter et valg.

Og så skal det være muligt at indsætte målrettet patruljering for at forebygge indbrud i områder, der er særligt ramt – og sådan nogle områder er der mange af i Nordsjælland.

Publiceret 29 May 2019 07:00