Glen Madsen (DF) mener ikke, at man skal have vederlag ved politisk orlov, hvor man rejser udenlands eller skal arbejde.

Glen Madsen, kandidat for Dansk Folkeparti.

DEBAT:

Fuld valuta for spinkurset

Hellere blive udråbt som upålidelig, fordi man kerer sig om at bruge borgenes penge en smule bedre, end at være uansvarlig, mener DFs Glen Madsen

Af Glen Madsen, DF, kommunalbestyrelsesmedlem og folketingskandidat i Nordsjælland:

Kære Venstre.

Jeg ser i Ugebladet, at borgmesteren kalder jer for upålidelige. Det synes jeg, I skal tage som en kompliment. For hellere blive udråbt som upålidelig, fordi man kærrer sig om at bruge borgenes penge en smule bedre, end at være uansvarlig som Konservative, Socialdemokratiet og Radikale er det, når det rager dem en høstblomst at holde hånden mest muligt under den borgernære velfærd, der har med vores børn, unge, plejekrævende og ældre at gøre.

Sagen er nemlig den, at I langt hen ad vejen, sammen med Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, har kæmpet for og italesat, at vi i Hørsholm Kommune sadler om og holder fokus på, hvordan vi gør det bedst muligt for de førnævnte borgere.

Blåstemplingen af den horrible budgetproces og et rent ud sagt elendigt budget for 2019-2022, der kun holdt 14 dage ind i det nye år, var uforståeligt i min optik, men I kæmpede kampen for at holde hånden bare en smule under Børne, Skole, Social- og Seniorudvalgenes områder, da genopretningsplanen skulle 'forhandles', og det tjener Venstre til ære!

Der var mulighed for at holde hånden endnu mere under kommunens kerneopgaver, ved blandt andet at undlade at afholde en dyr kulturdag bare i år. Men det ville konstitueringspartierne ikke være med til, da de jo skal have noget at smøre vælgerne med, samt mulighed for at stå på scenen og få fuld valuta for den spin- og medietræning, de fik sidste år på borgenes regning.

I Venstre valgte I i sidste ende derfor at stemme blank til genopretningsplanen og skydes af en max presset konservativ borgmester med maksimalt rod i økonomien deraf nu i skoene, at I er upålidelige.

Hvis jeg var jer, så ville jeg hoppe op og falde ned på det. Hellere fejlagtigt blive påduttet at være upålidelig, fordi man vil borgernes bedste, end faktuelt at være uansvarlig, fordi man ene og alene har fokus på at mele sin egen magt-kage.

Publiceret 01 June 2019 07:00