Rasmus Østrup Møller. Arkivfoto.

Rasmus Østrup Møller. Arkivfoto.

DEBAT:

Et køligt overblik er (A)fgørende

"Jeg stemmer for fællesskab, en retfærdig fordeling af goderne og en anstændigt velfærdspolitik," skriver Rasmus Østrup Møller

Af Rasmus Østrup Møller, Bogårdsvej 215, Humlebæk:

Den 5. juni går danskerne atter til stemmeurnerne, for at afgøre et valg, om på mange måder bryder med alle kendte konventioner. Partier uden demokratisk tradition eller respekt for demokratiske grundprincipper får uhørt fri adgang til, at grave grøfter og dyrke den allerlaveste form for populisme.

Det er en pseudo-demokratisk gang tis i bukserne, og det dur ikke. Derfor, kære vælger..Dit første valg må være et fravalg af nonsens og et tilvalg af solid demokratisk tradition og politik som dækker alle aspekter af samfundet.

Når vi først står der sammen, så lad os bare deles efter holdning. Nogen stemmer blåt. Held og lykke med det. Men skal det danske samfund videre - Skal vi dæmme op for ulighed, stoppe banditter i habitter og sikre en værdig tilbagetrækning for dem med behov, så er der kun en vej.

Det er et historisk faktum, at når Danmark står ved en korsvej, så må svaret nødvendigvis være Socialdemokratiet. Partiet har taget afgørende ansvar for alle væsentlige udviklinger i det danske samfund, og uanset at man ikke nødvendigvis er enig med alt, hvad Mette siger, så må man tage bestik af det. Løkkes vej er ”mere mig – mindre os”, og det lederskab løser ikke en kolossal klimakrise! Vi skal have alle med nu. Dig, mig, vores nabo og dem der blev tabt under denne regering.

Jeg stemmer for fællesskab, en retfærdig fordeling af goderne og en anstændigt velfærdspolitik. Jeg stemmer for et varmt hjerte med et køligt hoved. Jeg stemmer på Per FROST Henriksen. Forandring med omtanke.

Publiceret 04 June 2019 05:00