Glen Madsen (DF) mener ikke, at man skal have vederlag ved politisk orlov, hvor man rejser udenlands eller skal arbejde.

Glen Madsen (DF) appellerer til en mere fornuftbaseret klimapolitik. Pressefoto

DEBAT:

Fornuftsbaseret klimapolitik tak!

Der er milliarder af mennesker i verden, der ønsker samme levestandard som os. Uanset om vi holder op med at spise kød og rejse ud i verden, så vil menneskehedens samlede forbrug stige, skriver DF-kandidat Glen Madsen

Af Glen Madsen (DF), folketingskandidat i Nordsjælland:

I mange år er klimadebatten gået på, om den øgede CO² i atmosfæren var menneskeskabt eller ej? Det har været (og er stadig) vigtig viden i forhold til forståelsen af situationen.

Men i forhold til at løse udfordringen, så hjælper det kun at gribe styrepinden og lade fornuften råde.

Og hvordan gøres det så bedst?

Dansk Folkeparti har fået på puklen, fordi vi i nogens øjne hidtil har været usynlige i de to valgkampe til Europaparlamentet og Folketinget. Det betragter jeg egentlig som en kompliment.

For det, at vi har været mindre synlige, skyldes ene og alene, at vi holder hovedet koldt og ikke går med på den håbløse overbuds-bølge, der kommer til at have den helt modsatte effekt end den ønskede.

Hvis vi tror, at vi kan begrænse os til succes, så tager vi grumme fejl. Der er milliarder af mennesker i verden, der ønsker samme levestandard som os. Uanset om vi holder op med at spise kød og rejse ud i verden, så vil menneskehedens samlede forbrug stige.

De økonomiske og menneskelige ressourcer, vi bruger på et bedre klima, skal bruges, hvor vi får mest for pengene, ikke hvor den giver mest 'feel good' hos én selv. Den fornuft er i valgkampene desværre gået fuldstændig i glemmebogen hos alle andre partier end Dansk Folkeparti.

Publiceret 04 June 2019 14:00