Debattøren kræver handling fra borgmester og Norfors-bestyrelsesformand Morten Slotved.

Debattøren kræver handling fra borgmester og Norfors-bestyrelsesformand Morten Slotved. Foto: Peter Mailand

DEBAT:

Kom nu ind i kampen, Morten Slotved!

Af Thomas Vorstrup, Grønnevang 29, Hørsholm:

Kære Morten Slotved

Din manglende reaktion på Dioxin “skandalen” på Norfors udviser da en eklatant mangel på lederskab. Jeg tror, at borgerne i nærmiljøet er ret ligeglade med en redegørelse lige nu. Jeg tror de vil have svar på deres mange konkrete spørgsmål!

Du kunne som leder/borger stille dig på samme side og udtale, at du er lige så bekymret som dem. Du bor heller ikke langt fra skorstenen, og du har også børn der leger i haven 1,3 km fra dioxin udledningen, så du kunne nemt udvise en oprigtig interesse i at få belyst sagen (med mindre du selvfølgelig er mere bekymret for, om sagen belaster din magtposition i kommunen).

Du kunne også vælge som leder at lytte til disse mange bekymrede borgere, og fortælle dem, at du opretter en hotline/et website, hvor borgerne kan fremsætte deres spørgsmål, så dem, der skal udfærdige redegørelsen, kan sørge for at have besvaret disse spørgsmål i redegørelsen, fremfor at redegørelsen rejser endnu flere spørgsmål som endnu en redegørelse så skal besvare (det ville være en typisk politisk femgangsmåde).

Hvis det er korrekt, at I som bestyrelse i Norfors ikke er blevet orienteret af direktionen om et så alvorligt påbud, så er I i bedste fald en samling borgmesterkammerater der blot hiver en masse honorarer hjem uden at varetage jeres bestyrelsesansvar.

I værste fald har I som bestyrelse været orienteret om påbuddet, men i kraft af jeres generelle inkompetence ikke har forstået hvad det betød, og derfor heller ikke reageret eller på anden måde levet op til jeres ledelsesansvar.

Som borger i denne kommune glæder jeg mig virkelig meget til, at der kommer svar på spørgsmålene. Jeg synes din manglende synlighed i denne sag er arrogant, uden empati for din bys borgere, og udstiller dine total fraværende evner som leder.

Kom ind i kampen, Morten! (Og det kommer endda fra en der stemte på dit parti ved sidste KV).

Publiceret 24 July 2019 10:30