Hvem har stillet denne skraldespand op på stien ved Drosselvej? Og hvem skal derfor sørge for tømningen? Det er står hen i det uvisse, men nu gør Peter Hærning fra Rungsted opmærksom på problemet.

Hvem har stillet denne skraldespand op på stien ved Drosselvej? Og hvem skal derfor sørge for tømningen? Det er står hen i det uvisse, men nu gør Peter Hærning fra Rungsted opmærksom på problemet. Foto: Peter Hærning

DEBAT:

Den ukendte skraldebøtte?

Problemet er, at den ikke tømmes, men folk tror de bare kan lægge deres affald. Det resulterer i, at området flyder med affald, skriver Peter Hærning i et indlæg

Af Peter Hærning, en hundelufter i området, Tværvej 1, Rungsted Kyst:

Forenden af Drosselvej ved den asfalterede sti står der en meget fin skraldespand fyldt med affald fra forskellige passerende.

Problemet er dog, at den ikke bliver tømt mere, fordi der åbenbart ikke er nogen, der vil kendes ved den.

Hvem har stillet skraldespanden op? Og hvem skal derfor sørge for tømningen?

Den står ikke på stiarealet, men i det lille træbeplantede areal.

Mængden af affald indikerer, at der er brug for en skraldespand på det pågældende sted. Men kommunen påstår, at det ikke er deres skraldespand. At de har tømt den et par gange var en fejl.

Problemet er, at den ikke tømmes, men at folk tror de bare kan lægge deres affald i den alligevel. Det resulterer i, at området flyder med affald. Tænk så på, hvad der sker når skolerne begynder.

Jeg foreslår, at ejeren tager en snak med kommunen og får løst problemet.

Publiceret 07 August 2019 07:00