Venstres Kristian N. Jensen mener, det er nu, at detailhandel, udlejere og kommunen skal sætte sig sammen og finde ud af, hvordan Hørsholm kan udvikles som handelsby.

Venstres Kristian N. Jensen mener, det er nu, at detailhandel, udlejere og kommunen skal sætte sig sammen og finde ud af, hvordan Hørsholm kan udvikles som handelsby. Pressefoto

DEBAT:

Kære detailhandel, så er det nu!

Alle aktører fra detailhandel, udlejere, restauranter/caféer og kommunen skal med for at skabe rammerne for handelslivets overlevelse, skriver Venstres Kristian N Jensen i dette indlæg

Af Kristian N. Jensen (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelsen:

Detailhandlen i Hørsholm er presset, og hver enkelt detailhandlere i Hørsholm kæmper en hård kamp for sin forretning - der ydes en kæmpe indsats. Den vil vi gerne fra Venstres side bakke op om.

I Ugebladet kan det læses, at Paw Sko i Gågaden lukker, at La Parfumerie er lukket og Change snart flytter ind i Midtpunkt. Dette kombineret med, at Hørsholm bliver endnu mere presset i de kommende år som handelsby med stigende online-handel, kræver handling for handelslivets overlevelse i Hørsholm.

Det er nu, at detailhandel, udlejere og kommunen skal sætte sig sammen og finde ud af, hvordan Hørsholm kan udvikles som handelsby.

Det er i vores optik ikke nok med blomsterkummer og klatrevæg - visionerne skal være større og skal være drevet af fremtidens ønsker til Hørsholm som handelsby.

Derfor ser vi frem til, at der kommer fart på dialogen, som vi har sat i gang om handelslivet - men som i vores optik går for langsom, hvis Hørsholm skal reddes som handelsby.

Alle aktører fra detailhandel, udlejere, restauranter/caféer og kommunen skal med for at skabe rammerne for handelslivets overlevelse. Vi vil fra Venstre på det kommende møde i Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget bede om at få mere fart på processen for at skabe fremtidens handelsliv i Hørsholm.

Publiceret 09 August 2019 08:00