Venstres kommunalbestyrelsesmedlemmer Fritz Reuther og Anne Ehrenreich.

Venstres kommunalbestyrelsesmedlemmer Fritz Reuther og Anne Ehrenreich.

DEBAT:

Held i uheld at Hulsøvang 20 skal gå om

Sagen viser betydningen af, at kommunalbestyrelsen prioriterer at få færdiggjort lokalplanerne i hele Hørsholm. Så både borgere og bygherre ved, hvad de har at rette sig efter, skriver Venstres Anne Ehrenreich og Fritz Reuther i et indlæg

Af Anne Ehrenreich og Fritz Reuther (V), medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Det er held i uheld, at sagen om Hulsøvang 20 skal behandles endnu engang i kommunalbestyrelsen 26. august. Fra Venstres side håber vi, at der denne gang vil være opbakning til at undgå det meget voldsomme byggeri.

Vi foreslog selv ved behandlingen af sagen i kommunalbestyrelsen i juni måned, at der skulle nedlægges et §14 forbud med henblik på færdiggørelse af en lokalplan inden for et år.

Vi har efterfølgende erfaret, at der også er mulighed for at lave en begrænset ændring af den gældende lokalplan. Vi kan støtte alle forslag, som vil sikre det ønskede resultat.

Den store opbakning til underskriftsindsamlingen viser, at borgerne ønsker en fornuftig byudvikling baseret på gennemarbejdede lokalplaner og ikke som i Hulsøvang.

Sagen viser betydningen af, at kommunalbestyrelsen prioriterer at få færdiggjort lokalplanerne i hele Hørsholm. Så både borgere og bygherre ved, hvad de kan forvente, og hvad de har at rette sig efter.

Venstre vil også på den kommende budgetkonference i Hørsholm Kommune prioritere dette område højt.

Publiceret 20 August 2019 16:00