Glen Madsen (DF) glæder sig over Kulturhus Trommens nye tiltag med at åbne LilleTrommen for unge lokale bands.

Glen Madsen (DF) glæder sig over Kulturhus Trommens nye tiltag med at åbne LilleTrommen for unge lokale bands. Arkivfoto

DEBAT:

Bravo, Trommen - det er musik i mine ører

Jeg tror, at dette spæde skridt i den rigtige retning vil vise, at det i den grad muligt at få langt flere besøgende i kulturhuset og et markant mere mangfoldig kulturliv, skriver DFs Glen Madsen i et indlæg

Af Glen Madsen (DF), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Under den nye leder Peter Jønsson lancerer Kulturhus Trommen nu et nyt koncept, der tre fredage i løbet af efteråret vil omdanne LilleTrommen til et gratis musik- og samlingspunkt for unge.

Bravo! Det er godt nyt for byens og oplandets unge, for Kulturhus Trommen samt for bymidten. Ideen er ganske enkel fremragende.

Det er lige præcis sådanne kulturelle initiativer jeg og andre kommunalbestyrelsesmedlemmer i mindretalsgruppen længe har efterlyst.

Jeg er sikker på, at de musik-aftener vil blive en stor succes for de unge og for Kulturhus Trommen. Ligesom restauranterne i bymidten også vil kunne øge deres omsætning, hvis de griber bolden og laver en koncert-menu til 'unge'-priser eller andet. Med andre ord en win-win.

Jeg tror også, at dette spæde skridt i den rigtige retning vil vise, at det i den grad muligt at få langt flere besøgende i kulturhuset samt et markant mere mangfoldig kulturliv - vel at mærke til langt færre kommunale skattepenge.

Hørsholm har i Kulturhus Trommen (hvis man altså lige ser bort fra de elendige stole) nogle unikke rammer for et alsidigt og rigt kulturliv, der både kan rumme kommercielle succeser og lokal kultur i alle dens mange former.

Det kan kun gå for langsomt med at få 'rystet posen', og det gælder både i forhold til Kulturhus Trommen samt byen generelt. Hørsholm trænger til friske øjne, nye ideer og bedre måder at gøre tingene på.

Publiceret 30 August 2019 15:00