Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget i Hørsholm.

Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget i Hørsholm. Pressefoto

DEBAT:

Absolut intet besluttet om nye boliger i det historiske Hørsholm

Jeg er fuldt ud klar over, at der er tale om et meget naturskønt historisk område, som ikke bare skal bebygges uden hensyntagen til naboer og omgivelserne i øvrigt, skriver udvalgsformand Jan Klit

Af Jan Heuring Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget:

Det er med meget stor interesse, jeg har fulgt med i debatten omkring nye boliger ved området bag kavalerboligerne på Folehavevej og håber i den forbindelse at kunne berolige med, at der absolut INTET er foretaget eller besluttet i denne sammenhæng.

Det er korrekt, at Statens Ejendomsselskab Freja været på stedet og besigtige området med forskellige politikkere, men der er absolut IKKE truffet nogen beslutning overhovedet omkring igangsætning af noget.

Såfremt der skal arbejdes videre med denne proces vil der selvfølgelig ske borgerinddragelse og dialog.

Vi/jeg er fuldt ud klar over, at der er tale om et meget naturskønt historisk område, som ikke bare skal bebygges uden hensyntagen til naboer og omgivelserne i øvrigt.

Efter min opfattelse skal det selvfølgelig balancere med at tænke bæredygtighed og kloge fremadrettede visioner for vores dejlige by, og her indgår input fra naboer og borgere naturligvis som en meget væsentlig faktor.

Publiceret 05 September 2019 16:00