Stop den negative snak om vores forfærdelige kommune og samfund, skriver Kjeld Flemming efter en tur i svømmehallen. For hver gang du brokker dig mister du 30 sekunder lykke.

Stop den negative snak om vores forfærdelige kommune og samfund, skriver Kjeld Flemming efter en tur i svømmehallen. For hver gang du brokker dig mister du 30 sekunder lykke. Arkivfoto: Morten Timm

DEBAT:

Svømmehallens herligheder tilsat for meget brok

Jeg ville ønske flere kunne se, hvad det er for et velfærdssamfund og en dejlig kommune, vi lever i, skriver Kjeld Flemming i et indlæg

Af Kjeld Flemming, Æbleparken 4, Hørsholm:

Ferien er forbi, og man kan som pensionist igen nye godt af alle de tilbud vores kommune giver os.

For 320 kroner om året kan du dyrke en masse forskellige former for idræt og bevægelse. Blandt andet kan du gå i svømmehallen. Efter svømning kan du slappe af i varmekabine, dampbad eller sauna.

Herligt at komme i gang igen og møde en masse positive medborgere. Men ikke alt er positivt.

Flere gange i begge kabiner højrøstet tale og negativ snak om vores forfærdelige kommune og samfund. Hvis Bjørnkær havde været der med sin gamle grimme sure hund, ved jeg helt sikkert, hvad den ville have sagt.

Det skal jeg dog af hensyn til god takt og tone afholde mig fra. Men hver gang man brokker sig mister man 30 sekunder lykke.

Jeg ville ønske flere kunne se, hvad det er for et velfærdssamfund og en dejlig kommune, vi lever i. Hvis man får nogen bedre tanker vil man få et gladere sind.

Jeg tror, det var Augustus Aurelius der sagde ordene: "Dit liv er, hvad dine tanker gør det til".

Husk det og god tur i dampbadet.

Publiceret 06 September 2019 16:00