Det er stien foran Hørsholm Sognegård, som flere gerne vil have lagt fliser på.

Det er stien foran Hørsholm Sognegård, som flere gerne vil have lagt fliser på. Arkivfoto: Morten Timm

DEBAT:

Ja, lad os få lagt de fliser nu

Som formand for Menighedsrådet for Hørsholm Sogn har jeg i regelmæssige møder med borgmester Morten Slotved plæderet for at lægge to rækker fliser ved sognegården, skriver Jens Ring

Af Jens Ring, formand for Hørsholm Sogns Menighedsråd, Kirstineparken 8, Hørsholm:

Tak til Per Balser og og Jette Wiigh Larsen for deres indlæg i Ugebladet 17. september om fliser på stien mellem Folehavevej og Rungstedvej.

Jeg har som formand for Menighedsrådet for Hørsholm Sogn i regelmæssige møder med borgmester Morten Slotved plæderet for at lægge to rækker fliser på denne sti netop af de grunde, som fremføres af Per Balser og Jette Wiigh Larsen. Forbedring af mulighederne for gangbesværede, kørestolsbrugere og barnevognførere for at færdes på denne sti i sjap, søle og vintervejr og derved ikke blot lette adgangen til Sognegården, men også brugen af stien som genvej.

Det er min forståelse, at der er stor sympati for tanken på Rådhuset og at en bevilling er programmeret på 2020-budgettet. Men eftersom 'riget fattes penge' er der opstået en vis skepsis.

Det er ikke muligt at fremlægge konkrete eksempler på fald med skader til følge på grund af føret på stien i efterårs- og vintervejr. De, der risikerer at falde, holder sig væk. Men forebyggelse er vel også bedre end helbredelse?

Så lad os få lagt de fliser nu, tak!

Publiceret 25 September 2019 15:00