Otto B. Christiansen, tidligere byrådsmedlem for Konservative, korrekser lige sit tidligere indlæg om millionunderskuddet på Rungsted-planen.

Otto B. Christiansen, tidligere byrådsmedlem for Konservative, korrekser lige sit tidligere indlæg om millionunderskuddet på Rungsted-planen. Arkivfoto

DEBAT:

Hullet i kassen fordoblet til 30 millioner med Rungsted-plan

Kloge mennesker har korrekset mig. Hullet i kassen ved Rungsted-plan giver ikke et hul på kun 15 men hele 30 millioner kroner, skriver Otto B. Christiansen

Af Otto B. Christansen, Ved Stampedammen 41, Hørsholm:

Jeg beklager, at jeg igen forstyrrer, men der havde indsneget sig en alvorlig fejl i mit tidligere indlæg (23. september), hvor jeg skrev, at Rungsted-plan giver hul i kassen på 15 millioner. Desværre viste denne overskrift sig forkert. Det korrekte beløb er 30 millioner kr.

Kloge mennesker har korrekset mig: Det viser sig, at den nye institution ved Rungsted Skole koster 55 mio. kr. og ikke 40 mio. kr. som jeg fejlagtigt angav.

Oprindeligt skulle grunden Ulvemosehuset/Fritidshuset sælges for ca. 100 mio. kr. og der skulle bygges en institution til - det korrekte 55 mio. kr. Altså et overskud på 45 mio. kr.

Den nye plan betyder, at grunden ekslusiv Ulvemosehuset sælges for ca. 25 mio. kr. og der bygges institution for 55 mio. kr. Altså et underskud på 30 mio. kr.

Normalt ville dette få vores folkevalgte op af stolene, men jeg har ikke fået en eneste kommentar fra vores politikere - her er ellers en oplagt mulighed for vakse vagthunde.

Hvor er de mennesker, der skal passe på mine penge? Hvor er Jakob Nybo, Glen Madsen og Venstre i denne underskudsforretning?

Publiceret 10 October 2019 13:00