Først var han vred, nu er han glad igen, skriver Glen Madsen.

Først var han vred, nu er han glad igen, skriver Glen Madsen. Foto: Fred Jacobsen

DEBAT:

Tak, hr. borgmester

DF's mand i kommunalbestyrelsen er glad for, at han ikke er en del af budgetforliget

Af Glen Madsen (DF), medlem af kommunalbestyrelsen:

Kære Morten Slotved, som du ved, så gik jeg i ualmindelig dårligt humør fra budgetmødet i sidste uge, efter at du skruede dine Trumpske forhandlingsmetoder op på fuld styrke og afkrævede mig en ja-stemme til den nuværende lokalplan for PH Park. Det var meget grimt, og det ved du. For jeg kunne se det på dig…

Lader mig ikke true

Skal vi undgå en lignende situation igen, så håber jeg, at jeg med mit allersidste indlæg på mødet har gjort det krystalklart, at man ikke kan true mig til bestemte holdninger.

Heldigvis er jeg nu i den helt anden grøft og super glad igen

Det er jo ikke et kommunistisk land, vi lever i – selvom nogle fra dit parlamentariske grundlag helt sikkert godt kunne ønske sig det, og formentlig har haft en finger med i spillet om dit helt urimelige ultimatum på det sidste budgetmøde…

Jeg kan ikke mindes, at jeg har været vred på den måde; for det bliver jeg normalt aldrig. Men at du den ene dag kan kigge mig i øjnene og være meget enig i stort set alle Dansk Folkepartis budgettanker, for den næste, via ren og skær pression, at bede mig om at sætte al min integritet over styr, det gjorde mig sgu vred!

Heldigvis er jeg nu i den helt anden grøft og super glad igen.

Ræverødt og uambitiøst

Det er nemlig gået op for mig, at du rent faktisk gjorde mig en kæmpe tjeneste, da du umuliggjorde min eventuelle deltagelse i budgetaftalen. For lad os sige det, som det er: Den aftale, du igen står i spidsen for, er ganske enkelt elendig og blottet for alt, der minder om rettidig omhu og fokus på bedre forhold samt større livskvalitet til vores børn, udsatte og ældre.

Budgettering af ubekræftede indtægter for over 100 millioner kroner. Endnu en gang store besparelser på ældre- og handicapområdet. Samt en åbenbart uendelig fortsættelse af overforbruget på især kultur, jobcenter- og migrantområdet…(Selve budgetforliget er endnu ikke offentliggjort, red.)

Det er et ræverødt, uambitiøst og dybt uansvarligt budget, og jeg forudser, at Hørsholm går svære tider i møde. Problemer, der bare skubbes foran, indhenter én på et tidspunkt. Så herfra skal lyde en stor tak fordi du hjalp mig ud af budgettet hr. borgmester!

Publiceret 16 October 2019 11:00