Caféen ved rulletrapperne i Hørsholm Midtpunkt lukkede for nylig og er siden blev revet ned.

Caféen ved rulletrapperne i Hørsholm Midtpunkt lukkede for nylig og er siden blev revet ned. Foto: Morten Timm

DEBAT:

Åbent brev til Midtpunkt - nu må I tage jer sammen

Det er som om ejerne overhovedet ikke har den fornødne interesse i, at der skal komme kunder i centeret, skriver Marianne Ove i dette indlæg

Af Marianne Ove, Axel Heides Vej 91, Hørsholm:

Åbent brev til ejerne af Hørsholm Midtpunkt. Jeg har været borger i kommunen siden åbningen af Hørsholm Midtpunkt og har været vidne til en stadig ringere standard.

Det er som om ejerne overhovedet ikke har den fornødne interesse i, at der skal komme kunder i centeret. I næsten et år manglede rulletrapperne, et par klodsede og farlige trætrapper var den eneste mulighed for hurtig tilgang til 1. etage.

Jeg har ingen tal på manglende kunder i hele den periode, men det lykkedes Jer at aflive et par forretninger. I dag ligner det nærmest en byggeplads. Resterne af en cafe er ved at blive revet ned.

Måske I skulle overveje, hvordan hele den plads kan skabe lyst til at besøge centret.

Hvad nytter det, at alle forretningsejerne gør deres ypperste for at udstille deres varer på den bedste måde og yder fortræffelig service. At ejerne sørger for at netop deres forretning tager sig bedst ud.

Alle de anstrengelser kan være fuldstændig ligegyldig, hvis kunderne ikke finder centret indbydende. Så må jeg bede om, at I tager Jer sammen og bringer centret tilbage til, hvad det var engang.

(Ugebladet har forelagt dette indlæg til ejerne af Hørsholm Midtpunkt, men vi har efter to ugers ventetid ikke modtaget noget svar - red.)

Publiceret 05 November 2019 08:00