Venstre i Hørsholm er kummerlig og patetisk, mener Jørgen Gad Andresen

Venstre i Hørsholm er kummerlig og patetisk, mener Jørgen Gad Andresen Foto: Privat

DEBAT: Pinlig status i Venstre Hørsholm

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Status i Venstre Hørsholm er ikke blot kummerlig, men også patetisk. Obersten, Jørgen Eirfeldt, sætter Kristian Nørgaard udenfor døren. Måske fordi Kristian Nørgaard ved kommunalvalget fik tre gange så mange stemmer som obersten selv. Og kom i KB i modsætning til Obersten. En stemmemæssig ubetydelighed med sølle 1/3 del stemmer mod Annette Wienckens 1176 er lykkedes med at jage Annette Wiencken på porten.

Ved at jage Kristian Nørgaard og Annette Wiencken væk, er det lykkedes de to personer med væsentligt lavere antal personlige stemmer, obersten Jørgen Eirfeldt og Anne Ehrenreich, at reducere Venstres stemmer i Hørsholm med ca. 45%. Og så siger man Anne Ehrenreich er udygtig?

Jeg synes det er flot gået af en så, stemmemæssig, ubetydelig person. Jeg synes nærmere at fru Ehrenreich er for dygtig, og hun er i hvert fald ikke borgerlig og eller ordentlig.

Det er muligt, fru Ehrenreich er jurist i tidernes morgen, men hun har i givet fald haft et ekstremt fravær i faget aftaleret på Kbh. Uni. Endvidere vedtager fru Ehrenreich med kommunalbestyrelsen den ene uge noget, hvorefter fru Ehrenreich skriver det modsatte i Ugebladet ugen efter!

Hvor er vi henne? Venstre, se på jeres stemmetal, og se at blive af med de dårlige "stemmeslugere"!

Publiceret 18 November 2019 16:00