Caféen Kabanah i Hovedgaden blev udsat for hærværk, da en ukendt person smadrede juicebarens to store facaderuder. Foto: Morten Timm

Caféen Kabanah i Hovedgaden blev udsat for hærværk, da en ukendt person smadrede juicebarens to store facaderuder. Foto: Morten Timm

Se ugens politirapport:

Sammenstød, hærværk og indbrud

KORTSLUTNING En beboer på Vallerød Banevej 19A alarmerede mandag 17. december kl. 6.23 Nordsjællands Brandvæsen, da det lugtede brændt fra køleskabet. Brandfolkene konstaterede, at ledningen til det ældre køleskab var kortsluttet, men der heldigvis ikke opstået ild.

FÆRDSELSUHELD Rungstedvej var kort afspærret mandag 17. december kl. 16, da to biler kørte sammen ud for Selmersvej. En 19-årig mand fra Helsingør kom kørende ad Rungstedvej i østlig retning og overså en forankørende bil - ført af en 53-årig mand fra Hørsholm - der skulle svinge til venstre ad Selmersvej. Den unge bilist kørte lige op bag i den 53-åriges holdende vogn. Beggeklagede over smerter i nakke og ryg, og blev der bragt til tjek på hospitalet.

UDEN FØRERRET En 32-årig mandlig bilist fra Niva blev tirsdag 18. december kl. 19.30 standset på Brønsholmdalsvej i Kokkedal. Da han ikke havde generhvervet sit kørekort og blev han sigtet for kørsel uden førerret.

AFVÆRGEDE INDBRUD? Et par børn på Lærkevænget i Hørsholm blev tirsdag 18. december kl. 10.58 overrasket af, at der en mandsperson iført elefanthue og sorte handsker snuse rundt ved huset. De kontaktede straks den ene forældrer, der alarmerede politiet, og lukkede dernæst familiens hund ud i haven, hvilket straks fik den mistænkelige mand til at løbe væk og forsvinde i sydlig retning. Udover elefanthuen og de sorte handkser var han iført en grå trøje med hætte, blå bukser, sneakers og bar på en sort taske eller pose.

INDBRUD i et hus på Stakkeledet i Hørsholm fra fredag 3. december til 7. december kl. 23. Et vindue var opbrudt. Ved anmeldelsen tirsdag 18. december var tyvekoster ikke opgjort.

HÆRVÆRK Natten til onsdag 19. december klokken 03.03 blev det anmeldt, at juicebar og café Kabanah på Hovedgaden i Hørsholm havde fået smadret to store facaderuder. Ved patruljens ankomst blev det konstateret, at der var kastet en stor sten ind gennem den ene rude. Stenen var viklet ind i en hvid t-shirt og lå på gulvet i butikken. Rudeknusningen gav så meget larm, at det vækkede beboere ovenpå caféen, og her blev en person set løbe væk i retning mod Rungstedvej.

INDBRUD Et vindue til en villa på Bygvænget i Kokkedal blev aflistet onsdag 19. december mellem kl. 12.35 og 20.19, hvor der har været indbrud. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over stjålne effekter.

INDBRUD i en villa på Sandbjergvej i Hørsholm torsdag 20. december mellem kl. 10 og 15. Et vindue var opbrudt med koben. Umiddelbart blev der stjålet kontanter.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 25 December 2018 08:00