Fra venstre Marianne Sundø, Pernille Fonnesbech-Sandberg og Jeanette Kløve Petersson udgør Velværehuset i Hørsholms Hovedgade.

Fra venstre Marianne Sundø, Pernille Fonnesbech-Sandberg og Jeanette Kløve Petersson udgør Velværehuset i Hørsholms Hovedgade. Foto: Fred Jacobsen

Ny klinik: Velvære for krop og sjæl

Tre fagligheder har slået sig sammen i Velværehuset i Hørsholms bymidte

Af
Fred Jacobsen

Der er noget at komme efter for det ydre, det indre og det mentale, når du overvejer at benytte dig af Hørsholms nyeste tilbud på området velvære for krop og sjæl.

Det hedder Velværehuset og har åbnet i lokaler på 1. sal i Hovedgaden 22. Her har tre fagligheder, kosmetologen, zoneterapeuten og stresscoachen sluttet sig sammen for at byde nye kunder velkommen.

For nogle vil de personer, de møder i Velværehuset, til gengæld ikke være nye.

Jeanette Kløve Petersson, kosmetologen, er kendt i byen fra både Diana k og La Parfumerie og repræsenterer 15 års erfaring som kosmetolog.

Marianne Sundø er, zoneterapeut og afspændingsmassør og har arbejdet som selvstændig flere steder de seneste fem år og opfylder med Velværehuset drømmen om nu at få sit eget.

Den tredje faglighed er Pernille Fonnesbech-Sandberg, business- og stresscoach, der tager sine 23 års erfaring med professionelle samtaler, relationsarbejde og ledelse med ind i foretagendet.

Velværehuset er et sted, hvor man skal booke en tid, men også et sted, man kan vade ind i fra gaden, idet det også består af en butik i tilknytning til klinikken.

Publiceret 28 March 2019 15:00