Ulrik Pilehave og Lotte Hein Pedersen, tv, med KozyKitchens nye ejere, Kimie Petersen og Jan Norbert Nielsen.

Ulrik Pilehave og Lotte Hein Pedersen, tv, med KozyKitchens nye ejere, Kimie Petersen og Jan Norbert Nielsen. Foto: Fred Jacobsen

Ejerskifte hos Kozy Kitchen:

Kører videre på kendt koncept

Kimie Petersen og Jan Norbert Nielsen fra Kokkedal styrer nu forretningen på Usserød Kongevej

Af
Fred Jacobsen

Selv om der er kommet nye ejere hos KozyKitchen på Usserød Kongevej, vil kunderne ikke mærke den helt store forandring: Konceptet - restaurant, take away, catering og deli - blandt andet med de velkendte sunde gryderetter - er nemlig det samme som hidtil.

For selv om Kimie Petersen og Jan Norbert Nielsen fra Kokkedal har overtaget forretningen på franchisebasis, vil der fortsat være et tæt samarbejde med Ulrik Pilehave og Lotte Hein Pedersen, som har stået bag KozyKitchen siden 2013 og nu vil koncentrere sig om at drive deres forretning i Hørsholm Svømmehal.

Henter mad til ældre

"Vi oplever en stigende interesse for den form for mad, vi leverer. For eksempel oplever vi flere og flere, der henter mad til deres ældre pårørende," fortæller Lotte Heide Pedersen og oplyser, at der også kommer en del udenbys kunder, for eksempel fra Helsingør, Holte og Espergærde.

KozyKitchens koncept rammer i det hele taget ind i trenden med voksende interesse for måltidkasser og gode færdigretter, der passer til den travle familie.

"Vi ser mange unge. Der er for eksempel rigtig mange unge, der får lavet nyt køkken og derfor har brug for mad, der nemt og lavet fra bunden," supplerer Lotte Hein Pedersen.

"Vi tror på, at mad skal laves med hjertet og helt fra bunden," lyder det også fra Kimie og Jan.

Ser man umiddelbart på 32-årige Kimie og 34-årige Jans baggrund, kan den synes langt fra Cozy Kitchens madunivers: Kimie har en baggrund som bygningsmaler og Jan arbejder som flymekaniker.

Kimie har så til gengæld en masse erfaring fra de mange timer, hun har tilbragt med at ekspedere i en delikatesseforretning. Og Jan har desuden en uddannelse som markedsføringsøkonom og dermed alle forudsætninger for at tage vare på det vigtige administrative arbejde.

Publiceret 05 June 2019 07:54