Tobias Thomsen og Andreas Rosenkilde Løgstrup er det nye makkerpar i Home Hørsholm.

Tobias Thomsen og Andreas Rosenkilde Løgstrup er det nye makkerpar i Home Hørsholm. Foto: Pia Haabegaard

På løbehjul og løst slips:

Nyt blod til Home i Hørsholm

To nye ejere brænder for at 'råsælge' boliger i Hørsholm og Rungsted

Af
Pia Haabegaard

Et nyt og lidt alternativt makkerpar har overtaget ejendomsmæglerfirmaet Home i Hørsholm.

Andreas Rosenkilde Løgstrup og Tobias Thomsen Home overtog Home i starten af april, og som det første flyttede de butikken ud af Hørsholm Hovedgade og til den noget mere synlige placering på Rungstedvej 19B, hvor der også er parkering lige ud for butikken.

Kører på el-løbehjul

Og mens de fleste ejendomsmæglere kommer ud til kunderne i store, flotte biler, så er Andreas Rosenkilde Løgstrup ikke bleg for at springe på sit el-løbehjul, når han er på opgave.

Det er en stor fordel for vores kunder, at vi kan henvise til hinanden

"Det er heller ikke altid, at mit slips er bundet, og at jakken sidder perfekt. Det vigtigste for os er sætte al vores energi og drive ind på et godt salg og en god kundeoplevelse", siger Andreas Rosenkilde Løgstrup.

Makkerparret fremhæver også, at de med ejerskabet af Home-butikker i Helsingør og Fredensborg dækker en stor del af Nordsjælland.

Dækker hele Nordsjælland

"Det er en stor fordel for vores kunder, at vi kan henvise til hinanden fra hver butik", siger Andreas Rosenkilde Løgstrup, der er den daglige leder af Home Hørsholm, mens Tobias Thomsen tager sig af Helsingør-afdelingen.

Publiceret 21 July 2019 10:43