Charlotte Mondrup og Michael Friis Møller er tiltrådt stillingen som associeret partner og seniorrådgiver hos Meng & Company A/S i Rungsted.

Charlotte Mondrup og Michael Friis Møller er tiltrådt stillingen som associeret partner og seniorrådgiver hos Meng & Company A/S i Rungsted. Pressefoto

Meng & Company vokser:

Hyrer to nye seniorrådgivere

Rungstedfirmaet får Charlotte Mondrup og Michael Friis Møller ind som både seniorrådgivere og associerede partnere

I 2020 har landets førende konsulenthus inden for Customer Experience i 30 år rådgivet virksomheder og organisationer fra detail til turisme.

I de seneste år har konsulenthuset Meng & Company, med adresse i Rungsted, flerdoblet sin portefølje og budt mange nye medarbejdere velkommen.

Nu er yderligere to erfarne kræfter trådt ind i teamet og får deres gang i det gamle postkontor i Rungsted.

Charlotte Mondrup og Michael Friis Møller bliver seniorrådgivere og associerede partnere, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Meng & Company-direktør, Henrik Meng, byder de to nye ansigter velkommen i teamet.

"Med vores vækst følger også det glædelige, at vi bliver endnu flere dygtige mennesker her på det gamle postkontor. Og væksten er båret frem af netop dygtige mennesker, som kunde for kunde, hver eneste dag går foran med det gode eksempel. Du kan have virkelig god hardware, virkelig gode rammer i og omkring virksomheden, men det, der gør kundeoplevelsen til noget udover det sædvanlige, er medarbejderne, de er softwaren. Med Charlotte Mondrup og Michael Friis Møller bliver softwaren i vores virksomhed stærkere og mere værdiskabende end nogensinde," siger han.

Stor erfaring

I 2020 har Meng & Company A/S rådgivet virksomheder og organisationer fra detail til turisme gennem 30 år. De betragtes som en af landets førende konsulenthus inden for 'customer experience' og er også på Børsens lister over 'gazelle-virksomheder'.

Charlotte Mondrup skal styrke virksomheden med en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og nordiske virksomheder fra rollen som adm. direktør, bestyrelsesmedlem og selvstændig.

Hun er en erfaren sparringspartner inden for blandt andet strategieksekvering, procesoptimering og ledersparring.

Michael Friis Møller bliver også associeret partner og seniorrådgiver, særligt med fokus på retail, som han har adskillige års erfaring med.

Han har været ejer af og rådgiver i eget konsulenthus, retail operations manager og business development manager hos internationale kæder.

mt

Publiceret 09 August 2019 06:00