Tidl. formand for KIF Per Frost Henriksen, formand for KIF Henrik Greiffenberg, Årets KIF’er Helle Handreck, æresmedlem og tidl formand for KIF Lars Frits Hansen.

Tidl. formand for KIF Per Frost Henriksen, formand for KIF Henrik Greiffenberg, Årets KIF’er Helle Handreck, æresmedlem og tidl formand for KIF Lars Frits Hansen. Pressefoto

Hædret som årets KIF’er:

En helt særlig person

Ved Karlebo Sommerfest blev Helle Handreck udnævnt til 'Årets KIF'er'

Helle Handreck blev under weekendens Karlebo Sommerfest hædret som 'Årets KIF’er'.

”Hun er en helt særlig person. Altid venlig, altid smilende, men tag ikke fejl. Bag facaden er en stærk kvinde, der tør tage beslutninger, der tør kæmpe for Karlebo og landsognet, og som fra første sekund var en ægte KIF’er, da hun kom hertil med familien for mange år siden,” lød det fra den tidligere formand for Karlebo Idrætsforening Per Frost Henriksen, der var udpeget til at motivere valget.

Kan lede flokken

Helle Handreck blev også rost for både at kunne lede flokken og kunne tage fat i madteltet, når der skal laves burgere og det sure slid med at tage hele sommerfesten ned igen. Hun har gjort en helt særlig indsats omkring Karlebo Sommerfest igennem. Hun er indbegrebet af en person, der kan samle, der kan skabe fest, dans og stemning og som aldrig er bange for at gøre noget for andre.

”Kære Helle, hjertelig til lykke med udnævnelsen til Årets KIF’er 2019. Du er en stærk leder, der har haft stor betydning for livet på landet,” sluttede Per Frost Henriksen.

Publiceret 15 August 2019 06:00