Glæden er stor hos ejerne af Hørsholm Helsekost - Jullie W. Andersen og H.C. Andersen - der netop er blevet kåret som 'Årets Helsekostbutik 2019' i Danmark.

Glæden er stor hos ejerne af Hørsholm Helsekost - Jullie W. Andersen og H.C. Andersen - der netop er blevet kåret som 'Årets Helsekostbutik 2019' i Danmark. Foto: Morten Timm

Ø-butikken kåret til årets helsekost-butik:

Et kæmpe skulderklap

Helsam har for anden gang på seks år hædret Hørsholm Helsekost i gågaden

Af
Morten Timm

I Ø-Butikken - Hørsholm Helsekost - i gågaden har de lige nu svært ved at få armene ned. For udover at fejre forretningens 11 års fødselsdag, så kan de igen bryste sig med titlen 'Årets Helsekost Butik 2019'.

Prisen er netop blevet overrakt indehaverparret Jullie W. Andersen og H.C. Andersen, der ikke lægger skjul på, at de var meget overrasket.

"Det kom virkelig bag på os. Vi vandt jo prisen i 2013, så det her havde vi slet ikke regnet, men det er da et kæmpe skulderklap til os, og vi er rigtig rigtig glade," siger Jullie W. Andersen og hendes bedre halvdel H.C.

"Når man ikke har en chef til daglig, så fortæller hædesrprisen os, at vi har fat i noget og gør det rigtige. Også med de chancer vi tager og de satsninger, vi gør. Blandt andet gør vi meget ud af at uddanne vores personale. Det er noget, der bliver langt mærke til i branchen," fortæller Jullie W. Andersen.

Ekstraordinært

Med over 180 helsekostbutikker i landet er det også ekstraordinært, at Ø-Butikken nu for anden gang på seks år - og i sin bare 11 års levetid - kan pryde sig med den flotte titel.

Ø-Butikkens diplom for 'Årets Helsekostbutik 2019'

Ø-Butikkens diplom for 'Årets Helsekostbutik 2019' Foto: Morten Timm

Bag prisen står Helsam, som har uddelt den årlige hæder i omkring 25 år. Det er helsekostbranchens leverandører der stemmer og dermed vælger årets helsekostbutik, valgt ud fra kundeservice og betjening samt viden om naturprodukterne.

For Jullie W. Andersen var det også en helt særlig oplevelse at vinde prisen i år sammen med sin mand og forretningspartner. For i 2013 var H.C. ikke 'ansat' i Ø-Butikken.

Hædersprisen er et kæmpe skulderklap for os, siger parret.

Hædersprisen er et kæmpe skulderklap for os, siger parret. Foto: Morten Timm

"Det har været virkelig fedt, at vi foran 450-500 mennesker kunne gå op sammen og modtage prisen," kommer det fra en meget glad Jullie W. Andersen, der sammen med H.C og resten af personalet gør klar til at fejre forretningens 11 års fødselsdag de næste fire dage med masser af tilbud.

På lørdag 21. september kl. 13 kan du møde Katrine Birk, forfatter, zoneterapeut, akupunktør og energiterapeut, der fortæller om, hvordan du kan give dig selv zoneterapi og akupressur.

Publiceret 17 September 2019 17:00