Kokkedal-borger og chefkonsulent i Rambølls division for energisystemer Henrik Rindom Voigt kan fejre 40 års jubilæum 8. oktober. Pressefoto

Kokkedal-borger og chefkonsulent i Rambølls division for energisystemer Henrik Rindom Voigt kan fejre 40 års jubilæum 8. oktober. Pressefoto

Rambølls chefkonsulent fejrer 40 års jubilæum

Henrik Rindom Voigt, Kokkedal, er en anerkendt inden for fjernvarme

Henrik Rindom Voigt, Kokkedal, chefkonsulent i Rambølls division for energisystemer, kan i dag tirsdag 8. oktober fejre 40-års jubilæum hos Rambøll.

Henrik Rindom Voigt er en anerkendt ekspert inden for fjernvarme og har i alle årene beskæftiget sig med projektering og anlæg af fjernvarme i form af større transmissions- og fordelingssystemer, vekslerstationer og spidslastanlæg.

I de senere år har han opbygget stor erfaring med renovering af fjernvarmenet, mens de er i drift, ombygning af centraler, og renovering og nyanlæg af ventilationssystemer.

Blandt de projekter, som Henrik har arbejdet på, er Centralkommunernes Transmissionsnet, hvor han har været projektmedarbejder samt tilsynsførende og byggeleder i en lang årrække og stadig bidrager med sin ekspertise.

For Vestforbrænding har han som projektleder været med til at etablere og stået i spidsen for byggeledelse og tilsyn under udbygning af selskabets fjernvarmedistributionsnet.

Privat bor han med sin kone Annette i Kokkedal.

jesl

Publiceret 08 October 2019 06:00